• Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis
  • Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis
Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis

Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JV
Certificering: CCS
Modelnummer: JVL-126

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PCS
Verpakking Details: Standaard de uitvoerpakket
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 10000PCS/month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

productnaam: Zoeklampen TG27-B Materiaal: SS
Lamphouder: GY9.5 Macht: 1000w
Code: 370481 Beschermingsklasse: IP56
Gewicht: 16.5kg Voltage: 220V/50Hz
Hoog licht:

Elektro Commerciële Marine Searchlights

,

Commerciële Marine Searchlights 1000W

,

Commerciële Marine Searchlights IP56

Productomschrijving

De commerciële ElektrodieVerlichting van Marine Searchlights tg27-B met CCS Cert voor Schip wordt gebruikt

 

 

Het toepassingsgebied:


1. Het lamplichaam wordt gemaakt van goede kwaliteitsroestvrij staal, heeft de steun van het goede kwaliteitsroestvrije staal, de lampekap van het goede kwaliteitsgehard glas, de messingsbasis van uitstekende kwaliteit.
2. De lamp kan 20°, beneden50°, 350° horizontaal omhoog aanpassen.
3. Parallelle licht-straal, verre verlichtingsafstand, geconcentreerd licht.
4. Ben in overeenstemming met.
5. Door de Amerikaanse Dienst van het Verschepen „ABS“ certificatie, certificaataantal 18-sq1799333-PDA.

 

De Lichten van het navigatiesignaal
Plafondlicht
Vleklicht
Andere Cabinelamp
Zoeklicht
Explosiebestendige Lichte & Explosiebestendige Schakelaar
Tegenhangerlicht
Elektroschakelaar

 

Wij specialiseren ons in de ontwikkeling van een verscheidenheid van mariene elektroverlichtingsuitrusting, productontwikkeling, en verkoop. Wij zijn een uitstekende leverancier van mariene ondersteunende goederen en een ideale samenwerkingspartner van ontwerp, scheepsbouw, maritiem vervoer. Momenteel, omvatten onze hoofdproducten de reeks van navigatielichten, mariene neonlichtenreeks, gloeiende lichtenreeks, schijnwerperreeks, explosiebestendige lichte reeks, elektroschakelaarsreeksen, schipklokken, schipbollen, schipmontage, en andere soorten mariene lampen, mariene lichte inrichtingstoebehoren.

 

Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis 0Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis 1

 

Een zoeklicht is een apparaat dat een directioneel lichtbron veroorzaakt. Het wijst op licht uit een lichtbron in een bepaalde richting.
Structuur en Functie
Een zoeklicht bestaat uit een lichtbron en een reflector, en omvat gewoonlijk één of meerdere optische lenzen in zijn voorsectie. Het licht wordt eerst geconcentreerd in een straal door een (gebogen of sferische) reflector, door de positie en de combinatie optische lenzen, gecontroleerd en dan ontworpen.
Het zoeklicht wordt hoofdzakelijk gebruikt in voertuig, film schietend, theater en de bouw of tentoonstellingsverlichting.
Het zoeklichtzoeklicht
Luminaire waarin de lichtstraal bij een zeer kleine stevige Hoek met behulp van een spiegel of een lens geconcentreerd is, waarbij een grote lichtintensiteit wordt verkregen. Volgens de internationale Verlichtingscommissie, is een zoeklicht een projectielamp waarvan half - de piekplakhoek (de Hoek tussen de maximum lichtintensiteit en 50% van de maximum lichtintensiteit in een vliegtuig dat door de maximum lichtintensiteit overgaat) is minder dan 2°. In ongeveer 1870, verscheen het zoeklicht met koolstofbooglamp als lichtbron in de wereld. In Wereldoorlog II, werden de zoeklichten gebruikt hoofdzakelijk bij nacht aan onderzoek naar doelstellingen voor afweergeschut. De moderne zoeklichten worden hoofdzakelijk gebruikt voor schipnavigatie (zoals Mariene zoeklichten) en signaal het merken. Het zoeklicht neemt over het algemeen de lamp van het halogeenwolfram als lichtbron, maar ook neemt de ultrahoge lamp van het drukkwik, de lamp van het metaalhalogenide en de ultrahoge lamp van het drukxenon als lichtbron.
species
Conventioneel zoeklicht - een eenvoudige doos die een lichtbron (vaak een halogeenstaaf) bevatten en een reflector (vaak een sferische spiegel).
Spiegelend die zoeklicht - de afstand tussen de lichtbron voor de gebogen spiegel wordt geplaatst en de lens kan worden aangepast.
Lenstype zoeklicht - de lichtbron wordt geplaatst voor de sferische spiegel, wordt de lens geplaatst voor de lichtbron (vlakke binnen en convexe buitenkant), zodat wordt het ook genoemd convex lenstype zoeklicht (de Engelse afkorting is PC). De grotere versies van deze zoeklichten kunnen het glas veroorzaken om te verbrijzelen omdat de convexe lens te dik is. Zo wordt een lens met een progressief kleinere diameter gebruikt om dit probleem op te lossen. Zulk een zoeklicht wordt genoemd Stufenlinsenscheinwerfer of volgens de naam van de uitvinder Augustin Jean Fresnel) geroepen Fresnellinsenscheinwerfer. Het lenszoeklicht kan de Hoek van licht aanpassen door de afstand tussen de lichtbron en de lens aan te passen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Elektro Commerciële Marine Searchlights 1000W IP56 met Messingsbasis kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.