• Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens
  • Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens
Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens

Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JUVI
Certificering: CCS, ABS, BV, etc
Modelnummer: Schip lanceringsluchtkussens

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PC
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakte verpakkingspallet
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000+pcs+month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Schip het Rubberluchtkussen van Marine Inflatable Airbag Landing Ship van Lanceringsluchtkussens toepassing: Schip die, lancering dokken
certificaat: CCS, ABS, BV, ENZ. Grootte: Aangepast
Kleur: Zwart Diameter (m): 0,8, 1,2, 1,5, 1,8, 2,0, 2,5, enz.
materiaal: Natuurrubber 1L, 3L Aantal Lagen: Aangepaste 3-12layers,
Hoog licht:

1.2m Schip Lanceringsluchtkussens

,

3 lagenschip Lanceringsluchtkussens

,

1.2m schip rubberluchtkussen

Productomschrijving

Schip het Rubberluchtkussen van Marine Inflatable Airbag Landing Ship van Lanceringsluchtkussens

Specificatie van Marine Airbags

Wanneer geclassificeerd door de diameter, is de gebruikelijke grootte van luchtkussens 0.8m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2.0m en 2.5m. De maximumlengte kan 24m zijn. De diameter van het luchtkussen hangt van de hoogte dokkende blokken af. Het meeste belangrijke stuk van het luchtkussen is aan het opheffen van het schip van de blokken. Het schip zou geheel lift omhoog en hoger moeten zijn dan de blokken. Daarom zou de diameter van luchtkussens 0.5m0.7m langer moeten zijn dan de hoogte blokken. Anders, kan de capaciteit van het luchtkussen niet worden bereikt. Gewoonlijk, worden de luchtkussens met diameter minder dan 1.2m gebruikt voor kleine boten. Als de hoogte blokken of minder dan 0.9m is, is de luchtkussens met 1.5m diameter geschikt. Als de hoogte of meer dan 1m is, zou de diameter van luchtkussens moeten zijn of meer dan 1.8m.

Materiaal

100% origineel Rubber

Grootte

Aangepast

Klassecertificaat:

ABS, BV, CCS, ENZ.

Inleiding van Marine Airbags

Het mariene luchtkussen wordt wijd voor en schip gebruikt die, het grote zware objecten opheffen dokken lanceren en het bewegen zich, gedaald schip die die en redding enz. bergen vastlopen met de traditionele glijdende plaat en de sleephelling, luchtkussen wordt vergeleken heeft de eigenschap van besparingstijd en arbeid, minder investering, flexibel, veilig en betrouwbaar. enz.

Onze fabriek heeft een hoop van arbeid, materiaal geïnvesteerd en de energie, bracht veel professionele kennis in rubber samen, investeerde chemische enz. een windend hoge druk anti-explosion type luchtkussen met hoge weerstand, algemeen.

Voordelen

het is interne skeletstructuur is wetenschappelijker, is er geen verbinding in het gehele luchtkussenlichaam, kunnen de skeletmaterialen bestand tegen trekkrachtkracht volledig worden gebruikt. Overwinnend de zwakheid van de ongelijke interne druk die op het luchtkussenlichaam handelt, ook vermijdend het probleem om weg van de lagen te pellen, het borrelen en het gevaar van een plotselinge explosie. Door velen rangschikten de tijden strikte test, het grof geweld, de treksterkte, anti-veroudert, de indicatoren van de schuringsweerstand enz. van ons luchtkussen het front van de industrie. Al natuurrubber dat wij zijn 1L, 3L in beste kwaliteit, stevig en duurzaam van het product en de veiligheid in gebruik te verzekeren hebben gebruikt; de productietechnologie keurde de geavanceerde technologische norm in de industrie goed; het volledige het testen materiaal in ons bedrijf zorgt ervoor dat maakt de grondstof, halfafgewerkte producten en één voor één geëindigd - de tests van de productenpas, en luchtkussens goede lagercapaciteit, goede luchtstrakheid hebben, gemakkelijk te herstellen en te snakken levensduur, veilig en betrouwbaar, wordt het product wijd gebruikt over de hele wereld en wint het lof van klanten

Luchtkussenstructuur en Toebehoren

Het mariene luchtkussen wordt wijd voor en schip gebruikt die, het grote zware objecten opheffen dokken lanceren en het bewegen zich, gedaald schip die die en redding enz. bergen vastlopen met de traditionele glijdende plaat en de sleephelling, luchtkussen wordt vergeleken heeft de eigenschap van besparingstijd en arbeid, minder investering, flexibel, veilig en betrouwbaar. enz.

1. Buiten rubberlaag

De buiten rubberlaag die buiten marien luchtkussen behandelt onder laag tegen schuring en andere externe krachten te beschermen. Deze samenstelling heeft voldoende trek en tearing sterkte om eender welk voorwaarde en hard gebruik te weerstaan.

2. Synthetisch-band-koordlaag voor versterking

De lagen van het versterkingskoord, die van synthetisch-band-koord gemaakt worden algemeen in banden wordt gebruikt, worden geschikt bij ideale hoeken om de interne druk te houden en spanning gelijk te verdelen die. Zo kunnen zij sterke efficiënte versterking verstrekken.

3. Beëindigenmontage

De Beëindigenmontage omvat Pijpmontage op het inflatieeind en Trekkrachtring op het verzegelende eind.

Schip het Rubberluchtkussen van Marine Inflatable Airbag Landing Ship van Lanceringsluchtkussens

Lagercapaciteit

Als zacht elastisch lichaam, kan een luchtkussenvorm met de vorm van de schipbodem, helling veranderen. Verscheep van het bodembreedte en luchtkussen lengte en plaats, enz. tijdens schip lancering. Zo ook veranderen het gebied van het luchtkussenlager en de capaciteit. De gebruikers zouden het gebied van het luchtkussenlager en capaciteit moeten berekenen overeenstemmend hun toepassing.
Lagercapaciteit F=PS
Waar:
P- Druk in luchtkussen (Mpa)
S-contact gebied tussen schipbodem en luchtkussen (m2)
Contactgebied S=π× (D1-D2)/2
D1: Hoogte van opgeblazen luchtkussen
D2: Hoogte van gelaten leeglopen luchtkussen
S: Contactgebied tussen afgevlakte luchtkussen en vloer, namelijk gebied tussen luchtkussen en schipbodem

Relevant Materiaal voor Verrichting

Voor de verrichting van projecten, zijn het volgende materiaal en de toebehoren noodzakelijk.

Luchtcompressor, Kruk die, Staalkabel, Katrolsysteem, Nylon Kabel, Buis opblazen,

Grondanker, Kraan, Vorkheftruck, enz.

Boven materiaal en toebehoren kan op cliëntenverzoek worden geleverd.Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens 0Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens 1

Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens 2

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Diameter 1.2m ABS Certificaat 3 Lagen Opblaasbare Schip Lanceringsluchtkussens kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.