• Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w
  • Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w
Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w

Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w

Productdetails:

Plaats van herkomst: Chongqing van China
Merknaam: JUVI
Modelnummer: CFT3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiable
Levertijd: Op voorraad
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, D/P, D/A, L/C, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

naam: LEIDEN Vloedlicht Macht: 100-200w
Explosiebestendig teken: Exd II BT2 LM lichtstromen: 10000
Voltage: 90-265V lichtbron: Leiden
Beschermingsklasse: IP56 Kabel buiten Diameter: 11 ~ 13mm
Hoog licht:

CFT3 explosiebestendig vloedlicht

,

10000LM explosiebestendig vloedlicht

,

265V explosiebestendig vloedlicht

Productomschrijving

LEIDENE Explosiebestendige Vloed Lichte CFT3 op Schip Marine Vessel Explosive Gas Place

Macht Voltage Gewicht Beschermingsklasse Houderslamp Lichtbron Kabel buiten Diameter (mm) Explosiebestendig teken LM lichtstromen
CFT3 LEIDEN vloedlicht 100-200w 90-265V IP56 Leiden 11 ~ 13 Exd II BT2 10000

CFT3 LEIDEN vloedlicht

Het toepassingsgebied:

Van toepassing geweest op verlichting van explosieve streek 1 van de gasplaats of streek 2.

Productenkenmerk:

1. Shell wordt gemaakt van de lampekap van het de gieterijgehard glas van het goede kwaliteitsmessing, met messingswacht.

2. De klier heeft twee soorten, is één het type van buisschroef, is de schroef G3/4, is Een ander één bugel-type.

Productieauthentificatie:

1. De lichte lichaam en ballastdoos is het ontwerp van het waterscheidingslichaam het de factie van compacte structuur heeft en explosiebestendig verzekert.

  • Het licht kan verticale ±45 aanpassen.
  • Shell keurt de legeringsmateriaal goed van het hoge intensiteitsaluminium, heeft het de capaciteit van hoog botsingsbewijs en schokbewijs.
  • Het transparante deel keurt aluminium goed vermindert, kan het hoge machinessterkte en temperatuurverandering dragen.
  • De bezinning keurt de plaat van het hoge zuiverheidsaluminium, de oppervlakte door het anodzing van behandeling en trhough het nauwkeurige lichte goede effect van het distributieontwerp van reflector goed.

Keur norm goed:

Ben met Internationale CEI-norm en GB3836 in overeenstemming. GB7000.7-2005.

Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w 0Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w 1

Prestatieskenmerken

1. Uitgerust met T8LED-buis, is de lichtbron efficiënt en energy-saving, meer dan 50%-energie - besparing dan de fluorescente buis van T8.

2. Door het unieke lichte distributieontwerp, worden het lichte type en de lichtgevende hoek van de LEIDENE lichtbron nauwkeurig gecontroleerd om lichte verontreiniging en ondoeltreffend licht gebruik te vermijden; het licht is zacht, nr - glans, veroorzaakt oog geen moeheid van de exploitanten, en verbetert het werkefficiency.

3. Shell wordt gemaakt van het lichtgewichtaluminiumlegering gieten, en de oppervlakte wordt behandeld met elektrostatische nevel met hoog voltage.

4. Er is een bedradingsholte binnen de lamp, en er zijn speciale bedradingsterminals. De gebruiker kan de draad tijdens installatie direct ingaan, en er is geen behoefte om een kabeldoos te installeren, die voor installatie geschikt is.

5. Wanneer het vervangen van de lampbuis, vouw eenvoudig van eindglb om de lampbuis direct te vervangen.

6. T5 kunnen de fluorescente buizen van internationale beroemde merken volgens klantenvereisten worden geselecteerd, die hoge lichtgevende efficiency hebben en meer overeenkomstig het daadwerkelijke verlichtingsmilieu zijn. Vergeleken met T8 kunnen de fluorescente buizen, het over 30% van elektriciteit sparen.

7. Het kan met noodsituatieapparaten volgens gebruikersvereisten worden uitgerust. Het ingebouwde lamplichaam is licht in gewicht. Wanneer de externe macht wordt afgesneden, zal de lamp automatisch op de noodverlichtingstaat overschakelen.

Beschrijving

De explosiebestendige lampen zijn een type van verlichtingslampen met explosiebestendige prestaties, en hebben dergelijke tekens Ex. De staat heeft bepaalde eisen ten aanzien van de het verzegelen prestaties van explosiebestendige lampen en verdere beschermende maatregelen in de structuur. De niet-explosie-bewijslampen hebben neen meer dan één vereiste.

de eerste. De explosiebestendige categorie, niveau en temperatuurgroep explosiebestendige lampen wordt gespecificeerd in nationale normen.

tweede. Volgens het type van elektrische schokbescherming, kan het worden verdeeld inⅠ, Ⅱ en Ⅲ. De bescherming tegen elektrische schok moet de gemakkelijk-aan-aanrakingsdelen van de explosiebestendige lamphuisvesting verhinderen te elektriseren, veroorzakend elektrische schok aan het menselijke lichaam of wat betreft leiders van verschillend potentieel om elektrische vonken te produceren en explosieve mengsels aan te steken.

KlassenaonⅠ de basis van basisisolatie, alle toegankelijke geleidende delen die niet tijdens normale bedrijfsvoering worden geladen wordt verbonden met de beschermende aan de grond zettende leider in de vaste lijn.

Worden de klassen B-DubbeleⅡ isolatie of de versterkte isolatie gebruikt als maatregel van de veiligheidsbescherming, zonder bescherming aan de grond te zetten.

Het klassen c-GebruikⅢ een veilig voltage met een efficiënte waarde van niet meer dan 50v, en geen voltage hoger dan deze waarde zullen worden geproduceerd.

De klasse baseert zich d0-slechts op basisisolatie als maatregel van de veiligheidsbescherming

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Licht van de de Lichtstromen10000lm CFT3 het Explosiebestendige Vloed van 265V 200w kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.