• 5 Ton Navy Stockless Anchor
  • 5 Ton Navy Stockless Anchor
5 Ton Navy Stockless Anchor

5 Ton Navy Stockless Anchor

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JUVI
Certificering: ABS, BV, CCS, DNV-GL, KR, LR, NK, RINA, RS, PRS, IRS, CRS
Modelnummer: Het Anker van US Navy Stockless

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PC
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De naakte Ton van de verpakkingspallet zakken
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000+pcs+month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Het Anker van Marine Ship Anchors Boat Vessel 136kg-5Ton US Navy Stockless Gewicht: 50kg-5Tons
Oppervlakte: Zwarte verf materiaal: koolstofstaal
Klassecertificaat: ABS, BV, CCS, DNV-GL, KR, LR, NK, RINA, RS, PRS, IRS, CRS toepassing: Het mariene schip van het bootschip
Type: Het mariene anker van de schipboot MOQ: 1pc
Kleur: Zwart
Hoog licht:

5 Ton Navy Stockless Anchor

,

136kg marine stockless anker

,

50kg marine stockless anker

Productomschrijving

Het Anker van Marine Ship Anchors Boat Vessel 136kg-5Ton US Navy Stockless

Eigenschappen van het Anker van US Navy Stockless

Materiaal Koolstofstaal, roestvrij staal
Gewicht Aangepast
Klassecertificaat: ABS, BV, CCS, DNV-GL, KR, LR, NK, RINA, RS, PRS, IRS, CRS, ENZ.

Het Anker van US Navy Stockless

Nominaal Gewicht: 50kg aan 80Tons

Materiaal: Koolstofstaal, roestvrij staal

De oppervlakte eindigt: Zwarte Bitumineuze Verf

Ankertype: Ac-14 HHP-het anker, cj-14 het anker van Sb HHP, het anker van A/B Danforth HHP, anchorDeltahhp anker van Danforth HHP, TW Poolhhp anker, n-Poolhhp anker, lassend Poolanker, cj-17 zeehhp anker, cj-18 zeehhp anker, het anker van D-Hong HHP, het anker van cjn-Sb HHP, DZ-14 HHP Saldoanker, Lichtgewichtanker, het anker van Matrosov HHP, Offdrill-anker, Spek-anker, het anker van M spek, SR spek verankert, het anker van Admiraliteit, Enig botanker, het anker van de Typea/b/c zaal, het stockless anker van Japan, de voorraadanker van Japan, de Marine stockless anker van de V.S., het stockless anker van Beldt, Behaaglijk het stouwen Beldt anker, het Deltahhp anker van DZ,

Ankermateriaal: koolstofstaal, roestvrij staal

Ankerklassecertificaat: ABS, BV, CCS, DNV-GL, KR, LR, NK, RINA, RS, PRS, IRS, CRS

Wij verstrekken diverse mariene ankers, zaalankers, Spek-ankers, ac-14 zelfstrijkende ankers van HHP, danforth ankers, het Anker van Japan Stockless, het ANKER van BELDT STOCKLESS. enz.

De mariene klassecertificaten, ABC, BV, CCS, DNV, NK, LR, Kr. .etc zijn beschikbaar.

Het populairste conventionele anker voor schepen. Zaaltype en SPEK-type de ankers worden speciaal ontworpen voor de aanpassing van ankerszakken en zijn de gemeenschappelijkste conventionele ankers op de meeste schepen. Andere types, zoals Baldt, US Navy-anker, Japans rodless anker zijn ook beschikbaar. De grootte is 10 kg aan 80 ton.

Onze voordelen:

1. Hoog - kwaliteit met concurrerende prijzen
2. Veel ervaring in productie en het uitvoeren
3. Speciaal ontwerp voor verschillende cliënten
4. Korte levertijd als de cliënten dringend nodig hebben

JUVI Marine Machinery Co. , Specialiseert Ltd zich in de productie en de verrichting van ankers uit gegoten staal en staalankers. Zich baseert op geavanceerde productietechnologie, gestandaardiseerd beheersysteem en perfecte testmethoden, heeft het bedrijf de reputatie van prestige en kwaliteit in de industrie, gewonnen en wijd door gebruikers geprijst.

De belangrijkste producten van het bedrijf: De zaalankers, Spek-de ankers, de hoge ankers van de holdingsmacht, de mariene techniekankers, ac-14 hoge ankers van de holdingsmacht, Stephen de ankers, MK5-de ankers, de deltaankers, de driehoeksankers, de marineankers en andere volledig-lijn mariene ankers, Producten worden wijd gebruikt in scheepsbouw, haventechniek, mariene techniek, mijnbouw, mariene aquicultuur, wind en getijdenenergiegeneratie en andere industrieën. Naast de bestaande producten, heeft ons bedrijf ook het ontwerp, de optimalisering, de productie, de inspectie en de ondersteunende mogelijkheden van andere verwante producten.

De moderne ankers worden gemaakt van staal uit gegoten staal of gesmeed, en er zijn vier belangrijke types.

1. Anker met staaf: De ankerklauw en de ankerschacht zijn gewoonlijk een geheel, en er is een dwarsbarloodlijn aan het vliegtuig van de ankerklauw. De staafankers zijn meestal dubbele klauwen, en wat zijn enige klauwen. Wanneer in gebruik, heeft de één klauwbeten dieper in de grond en een grote holdingsmacht, maar wegens de dwarsbalk, is het ongelegen om op te slaan, en het wordt meestal gebruikt voor kleine schepen. De belangrijkste types van staafankers zijn marineankers, enige klauwankers, en Japanse ankers.

2. Stocklessanker: De ankerklauw en de ankerstaaf kunnen met betrekking tot een bepaalde hoek roteren, en er is geen dwarsstaaf. Wanneer in gebruik, twee ankerklauwen tegelijkertijd in de grond bijten, die voor het verankeren en opslag geschikt is, en het wijdst gebruikt is. De vertegenwoordiger van de stockless ankers is het Zaalanker en zijn beter Aaranker.

3. Het hoge anker van de holdingsmacht: De ankerklauw is breed en kan bij een bepaalde hoek worden geroteerd, en het ankerhoofd of het midden van de ankerklauw hebben een vooruitstekende staaf om het te stabiliseren. wegens het grote gebied van de ankerklauwen op de grond en de grote holdingsmacht, is het geschikt voor zandige of zachte grond. De belangrijkste types van de hoge ankers van de holdingsmacht omvatten Danforth-ankers, Markov grote klauwankers, en motorbootankers.

4. Speciale ankers: De vorm is verschillend van algemene ankers, zoals paddestoel-vormige ankers. Het hoofd van het anker wordt paddestoel-gevormd of paraplu-gevormd. Het bijt dieper in de grond, heeft hoge greep, en is niet gemakkelijk zich te bewegen. Het wordt meestal gebruikt voor verankeren het op lange termijn en het plaatsen, zoals lichte boten en boeien. Vaste ankers voor, aken, enz.

5 Ton Navy Stockless Anchor 05 Ton Navy Stockless Anchor 1

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 5 Ton Navy Stockless Anchor kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.