• 500KN Marine Anchor Windlass
  • 500KN Marine Anchor Windlass
500KN Marine Anchor Windlass

500KN Marine Anchor Windlass

Productdetails:

Plaats van herkomst: Chongqing van China
Merknaam: JUVI

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiable
Levertijd: Op voorraad
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, D/P, D/A, L/C, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

naam: ankerwindas toepassing: schip van de schip het mariene boot
Pakket:: NEUTRALE VERPAKKING Zigeuner:: Ketting Dia. 19132mm.
Werkende Lading:: 5-2000KN. Zigeunergrootte:: U2/ U3.
Het werk snelheid:: ≥9m/min. Kabelcapaciteit van Trommel: .: Hangt af
Hoog licht:

500KN Marine Anchor Windlass

,

50KN Marine Anchor Windlass

,

500KN ankerwindas

Productomschrijving

De enige Dubbele Windas van het Zigeunerskettingwiel voor Schipboot 50KN 100KN 500KN


Specificatie

Model Ketting Dia (mm) Werkende Lading (KN) Ankersnelheid (m/min) Het slepen Kracht (KN) Het slepen Snelheid (m/min) Motormacht (kW)
19 19 15.3 ≥9 15 ≥12 7.5
28 28 33.3 25 15
38 38 61.4 50 30
56 56 133.3 80 ≥15 40
76 76 245.5 147 60
92 92 402.2 200 115
105 105 523.7 250 145
132 132 827.64 300 250


Hydraulische Windas

De hydraulische windas is een windas die hoofdzakelijk zich op hydraulische apparaten baseert om acties uit te voeren en te controleren. De hydraulische windas wordt ook genoemd elektrohydraulische windas omdat zijn hydraulische die energie uit een apparaat van de oliepomp door een elektrische motor wordt gedreven komt. Het heeft de volgende kenmerken:

(1) het heeft goede snelheidsregelgeving prestaties gelijkwaardig aan dat van de elektrische windas van gelijkstroom.
(2) de hydraulische motoren worden met lage snelheid en hoog-torsie gewoonlijk gebruikt, met lage omwentelingssnelheid en grote outputtorsie. Er is geen behoefte om een reusachtig mechanisch reductiemiddel te installeren en kan de ankertand direct drijven.
(3) de hydraulische transmissie heeft zelf-remt prestaties, en het werk is veilig en betrouwbaar.
(4) compacte structuur, kleine gewicht en grootte per eenheidsmacht.
(5) geschikte verrichting en eenvoudig onderhoud.
(6) gemakkelijk om afstandsbediening en automatisering te realiseren

Voor grote, hoogst geautomatiseerde schepen, is het gebruik van hydraulische windas voordeliger aan de economie en de betrouwbaarheid van het schip. De hydraulische windas kan ook door een motor van de hoge snelheidsolie worden gedreven. De algemeen gebruikte structuren van de motoren van de hoge snelheidsolie omvatten gebogen de oliemotoren van de as aszuiger en radiale zuiger (of van de staalbal) oliemotoren of de motoren van de vinolie. De oliemotor heeft een kleine lichaamsgrootte en vereist een groter verminderingstoestel.

500KN Marine Anchor Windlass 0500KN Marine Anchor Windlass 1

Kruk

Een kruk is een licht en klein opheffend apparaat dat een spoel gebruikt om een staalkabel of een ketting aan lift te winden of zware die voorwerpen sleept, ook als een kruk worden bekend. Het hijstoestel kan zware voorwerpen verticaal, horizontaal of schuine stand opheffen. Er zijn drie types van krukken: handkrukken, elektrische krukken en hydraulische krukken. Elektrische hoofdzakelijk krukken. Het kan alleen of als component van machines worden gebruikt zoals het opheffen, wegenbouw en mijn het hijsen. Het wordt wijd gebruikt wegens zijn eenvoudige verrichting, groot kabel het winden volume en geschikte verplaatsing. Hoofdzakelijk gebruikt in bouw, de projecten van de watermilieubescherming, bosbouw, mijnen, dokken, enz. voor het materiële opheffen of het vlakke slepen.

De kruk heeft de voordelen van groot laadvermogen, het stabiele en betrouwbare hijsen, en een brede waaier van werkende snelheden. Het wordt wijd gebruikt. Nochtans, wegens het gebrek aan voorlichting en efficiënte methodes voor het veilige gebruik van de kruk, productieongevallen vaak worden veroorzaakt.

Het hijstoestel wordt niet stevig bevestigd en het grondanker is niet stevig plaatste, veroorzakend het hijstoestel om te verschuiven en ten val te brengen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 500KN Marine Anchor Windlass kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.