Juvi Marine Machinery Co.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Andere
Merken: JUVI
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Is het mariene de machinesbedrijf van Chongqing Juvi een geïntegreerd marien technologiebedrijf dat weldra zich in productontwerp, productie, en verkoop specialiseert.

 

Juvi heeft allebei, technische deskundigen en sterk een verkoopteam. Onze producten hebben aan gebieden zo ver weg zoals Europa, Noord-Amerika en Azië, onder andere verkocht. Voorts kunnen onze technische deskundigen onze cliënten van de perfecte oplossing in de perfecte tijd voorzien, terwijl ook het aanbieden van de volledige die dienst specifiek op de individuele behoeften van elke cliënt wordt gericht. Wij introduceren regelmatig de meest geavanceerde buitenlandse producten en de technologieën in de binnenlandse markt en delen uit routine het recentst in wetenschappelijke en technologische vorderingen met de verwante binnenlandse industrieën.

 

Het Juvibedrijf wordt beheerd door de systemen van de uitrusting van zeeschepenproductie. Bovendien heeft ons bedrijf al lang bestaande vennootschappen met andere eminente firma's in onze industrie, zo het bereiken zowel technische samenwerking als de zeer beste aspecten van product het delen gevestigd, gebruikend hen aan het voordeel van onze klantenbasis. Elke fabriek dat onze partner met CCS, ABS, DNV, LR, NK, RINA, ISO9002, TS16949, UL en andere verwante systemenauthentificatie heeft overgegaan.

 

Meer dan 10 jaar van geaccumuleerde ervaring, producten van uitstekende kwaliteit die, heeft aan onze filosofie van absolute integriteit in alle bedrijfstransacties worden de gekoppeld ons unaniem lof van oude en nieuwe cliënten gelijk, evenals een distinctieve reputatie in de industrie verdiend. Wij verheugen ons op het voorzien van uw firma van ons gepatenteerd merk van betrouwbare productkwaliteit en de superieure dienst, net toen u het nodig hebt.

Geschiedenis

Is het mariene de machinesbedrijf van Chongqing Juvi een geïntegreerd marien technologiebedrijf dat weldra zich in productontwerp, productie, en verkoop specialiseert

Dienst

China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

 

 

 

China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

China Juvi Marine Machinery Co.,LTD Bedrijfsprofiel 3